Recent News

Rabu, 16 Januari 2013

CONTOH SUSUNAN ACARA WALIMATUL 'URUSY BAHASA JAWA

CONTOH SUSUNAN ACARA WALIMATUL 'URUSY BAHASA JAWA

 السلام علىكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم،الحمد الله رب العالمىن والصلاة والسلام على اشرف الانبياء
والمرسلىن سيدنومولانا محمد وعلى اله صحابة اجمعين امابعد


Hadrotal mukaromin dumateng bapak alim ulama' ingkang tuhu dahat kawulo bekteni
Poro pini sepuh aji sepuh ingkang tuhu pono ing pawawas ingkang minuliyo
Dumateng shohibul bait ingkang kinormatan
Sumrambahipun dumateng poro rawuj kakong sumawono putri ingkang minuliyo

Langkung rumiyen keparengo kulo nderek wingking panjenengan sami,angaturaken puji syukur wonten ngerso dalem ALLAH SWT,ingkang munopo,wonten saat meniko kito sami,saget nderek-nderek mangayubagyo daupipun pengaten kekaleh inggih meniko......................bin...............saking..................pikantok..................binti..................saking................

Sholawat ugi salam mugi tansah kunjuk wonten dalem junjungan kito nabi agung MUHAMMAD SAW,kanti pangajab mugi-mugi kito pikanthok syafaat ipun wonten dinten qiamat AMIN.

poro rawoh ingkang tuhu dahat kinurmatan.
Wonten ing ngriki  kawulo minongko juru paniti adicoro,keparengo kawulo waosaken rinakit ipun adicoro walimatul 'urusy ingkang bade lumampah saat meniko.

Minongko adicoro 1 inggih meniko pembuko,kalajengaken adicoro ongko 2 waosan ayat-ayat suci AL-QUR'AN,minongko adicoro ongko 3 dawuh pasrah saking sesulih keluargo penganten kakong,dumawah adicoro ongko 4 dawuh pinampi saking sesulih keluargo penganten setri.

Wondene adicoro ongko 5 mauidloh hasanah ingkang bade kedawuhaken dining Al mukarom KH..........
Ingkang ongko 6 adicoro pamungkas inggih meniko dipun tutup kanti Doa.

Mekaten menggah rinakit ipun adicoro ingkang bade lumampah wonten pawiwahan meniko.
 -minongko adicoro ingkang ongko 1 inggih meniko pambuko,Sumonggo kito bikak sareng kanthi waosan
 ام الكتاب   ing pangajab mugi adicoro saget lumampah kanthi rancak.
 .........على هذه النية وعلى كل نية صالحة الفاتحه
 -dungkap adicoro ingkang ongko 2 waosan ayat-ayat suci AL-QUR'AN ,dumateng ingkang nampi
   kajibahankaaturaken...
..............صدق الله العظيم وبارك لنا ولكم بقراءة القران العظيم poro rawuh mekaten menggah ipun waosan
   ayat-ayat-ayat suci AL-QUR'AN mugio nambahi barokah wonten pawiwahan meniko.
-Dumawah adicoro ingkang ongko 3 dawuh pasrah saking sesulih keluargo penganten kakung,dumateng
  ingkang nampi kajibahan kaaturaken.
  Dumateng panjenenganipun kawulo aturaken agunging panuwun.
-Kalajengaken adicoro ongko 4 dawuh pinampi saking sesulih keluargo penganten setri.
  Ingkang nampi kajibahan kaaturaken..
  Dumateng panjenenganipun kawulo aturaken agunging panuwun.

Hadirin wal hadirot ingkang tuhu kinormatan,dumawah adicoro ingkang ongko 5 mauidloh hasanah ingkang bade dipun sarirani panjenenganipun KH............dumateng panjenenganipun kawulo aturaken.
-Dumateng panjenenganipun kawulo aturaken matur agunging panuwun.

Dumateng adicoro pamungkas inggih meniko doa ingkang bade kapimpin dening panjenenganipun KH.............sak derenge doa,kasuwun temanten sarimbit dipun dere'aken dateng pintu ngajeng /regol kagem persiapan hormat kunduripun sagunging poro tamu.

Saking kawulo minangkani juru paniti adicoro menawi wonten sumo kawis kirang ndadosaken renaning penggalih,kawulo mawantu-wantu lumunturing samudro pangarsami.
                                                         والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 Dumateng panjenenganipun  KH.......................kaaturaken

0 komentar:

Poskan Komentar

 

About Me

Foto Saya
suyamto44
Nama saya adalah suyamto, saya dilahirkan dan dibesarkan dari desa Magelang, Saya sekarang ini telah berusia 22 tahun, saya saat ini berada di jakarta untuk mengadu nasib dan mencari ilmu untuk bekal kelak nanti,,,, saya minta doanya dari anda,,, tanpa Doa, dari anda saya tidak bisa,
Lihat profil lengkapku

My Blog List

Term of Use

Virus blocked Host, ciri-ciri komputer yang terserang virus ini, terdapat file host pada windows/system32/driver /etc/host dengan ukuran kira 4 kb, koneksi internet lelet banget apalagi komp yg di pake untuk jaringan,system restore gak aktif di disable oleh group polic , scand pake smadav terdapat 1 virus dan 126 file registry yg terinveksi (tapi smadav gak bisa menhapusnya) saat itu saya menggunakan smadav versi terbaru yaitu 7.5. kemaren komputerku terserang virus ini, pusing memang 2 hari utak utik gak kelar-kelar juga, cari di google banyak saran,

- saran pertama Pake Smadav terbaru saat itu smadav versi terbaru adalah versi 7.5
Hasilnya = smadav hanya bisa mendeteksi tapi begitu kita fixall (hapus) dalam
beberapa detik balik lagi file hosts dan registry yg terinfeksi


- saran kedua di pake norman malware cleaner.exe atau pasang Antivirus Norman +
update terbarunya
Hasilnya = Tetap gak mempan juga, dan file hosts pada windows/system32/driver
/etc/host sama sekali tidak di anggap virus.

- Saran ketiga di suruh pake Antivirus Avira + update terbaru
Hasilnya = agak lumayan pada file-file yang terinfeksi firus pada drive system
volume information dapat terdeteksi tapi file virus pada windows/system32/driver
/etc/host tidak di anggap virus dan begitu komputer di restat malah Aviranya
jadi disable dan gakmau di enabel kan (status unknow, dan virusnya balik lagi deh).

Akhirnya dengan banyak berdoa berhasil juga, carnya
1. Instal Antivirus AVG free 9.o silahkan unduh disini gratis kok
2. Update Antivirusnya secara online klo gak bisa ya secara offline bisa di download
gratis cari aja di google atau biasanya dah di sedikan dalam paket CD tabloid PC
MILD
3. biasanya setelah selesai instalasi AVG (sebelum di update) file hosts di
windows/system32/driver/etc/host udah bisa terbaca tapi belum bisa terhapus dan
pesan peringatan muncul terus meskipun kita dah pilih heal tetep aja .. hal ini
cukup mengganggu cara mengatasinya copy file protocol pada windows/system32
/driver /etc/host dan pastekan di situ juga ntar dia jadi copy of protokol,
kemudian file virus yaitu hosts yang berukuran kira 4 kb an kita hapus dan segera
kita rename file copy of protokol tadi menjadi hosts kemudian klik kanan pada
file tsb pilih properties conteng read only kemudian enter. hal ini harus
berlangsung cepat. dijamin tuh virus gak pesan peringatan gak ganggu2 lg.
4. Setelah AVG selesai di update scant kompi semua drive karena di drive yg lain
(biasanya drive D) juga terinfeksi virus klo di komp saya alamatanya di system
volume information trus restat pasti tuh virus pada
kabur (untuk mengetesnya jalankan smadav kemudian klik fixall untuk mengembalikan
registry yang terinfeksi) biarkan beberapa saat, jalan kan smadav lg akan muncul
pesan TIDAK ADA VIRUS TERDETEKSI.

oh iya lupa sebelumnya cabut koneksi lan, setelah menjalankan poin 1 matikan system restore karena biasanya setelah selesai instal virus langsung ke detek dan system restore yang tadinya terkunci jadi terbuka jangan aktifkan system restore sebelum semua kompi yg terhubung ke lan komp anda benar2 bersih.jangan sekali2 me disablekan anti virusnya sebelum semua kompi yg terkoneksi dgn lan benar2 bersih,berdasarkan pengalaman warnet saya terinfeksi virus tsb, saya sudah mengintal AVG di server dan 3 client ( 8 client lainya belum) dan virus pun bersih, nah krn di server saya ada memakai program crack2 an saya disable kan AVG nya karena file patch crack nya ke detek virus,begitu sekali disable langsung deh virusnya nyerang lg. so hati2 banget ni virus nyerang lewat jaringan lan.
dikutip dari : http://sambojaku.blogspot.com